Yoga en lichaamsgerichte therapie

Regelmatig geven mensen aan hoe hun leven in de positieve zin is veranderd door het beoefenen van yoga. Ze geven aan beter om te kunnen gaan met de tegenslagen in het leven die zich regelmatig voordoen en ook dat ze hiervan sneller herstellen. Ze ervaren meer veerkracht. Door het beoefenen van de Dru-yoga en zijn vele (therapeutische) effecten, de yoga-therapie en/of de counseling kan ook jij uitgroeien tot een gelukkiger en meer uitgebalanceerd mens.

 

Dru-yoga

Dru-yoga wordt ook wel yoga van het hart genoemd. Deze yoga is een lichte vorm van yoga met sierlijke, zachte bewegingen. Ze roepen weinig weerstand op en zorgen dat je spanning kunt loslaten.

Klik hier voor meer informatie over Dru-yoga en over locaties en tijdstippen waarop u yoga kunt volgen.

 

Ontspannen op therapeutische basis/Yoga Nidra

Een zeer krachtige (therapeutische) en effectieve techniek om een staat van diepe ontspanning te bereiken. Hij kan door iedereen beoefend kan worden.

Klik hier voor meer informatie.

 

Privéles

Een privéles is helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je krijgt de hele sessie de volledige aandacht. Klik hier voor meer informatie.

 

Yoga voor een gezonde rug

Speciaal voor mensen met regelmatig terugkerende rugklachten is door onze yogadocenten - in samenwerking met Britse fysiotherapeuten - een cursus ontwikkeld, die mensen leert om te gaan met rugpijn en die de conditie van de rug helpt te verbeteren.

Klik hier voor meer informatie over Yoga voor een gezonde rug.

 

Therapie met body-heart-mind-technieken

Werken met je geest, je emoties én met je lichaam! Deze therapie is een zeer effectieve combinatie van gesprekken en lichaamsgerichte-oefeningen, teneinde inzicht in jezelf te krijgen en je lichaam de kans te geven het te laten HELEN. Letterlijk. Heel worden.

Klik hier voor meer informatie over Therapie met body-heart-mind-technieken.