Privé yogales

Naast deelname aan een groepsles, kun je ook kiezen voor een privéles. Door de individuele begeleiding kunnen we ons met zijn tweeën helemaal afstemmen op jouw wensen of behoeften. Een op maat samengestelde les kan variëren in intensiteit. We richten onze volledige aandacht samen op de houdingen (asana’s) die jou op dat moment ten goede komen. Ook kunnen we variatie aanbrengen door het toevoegen van ademhalingsoefeningen. Ontspanningsoefeningen horen per definitie bij de les. Zo nodig worden de lessen nog aangevuld met audio-opnamen of videofilmpjes om thuis te doen.

 

Waarom privéles?

De reden waarom je voor een privéles kiest kan variëren: misschien wil je niet meedoen aan een groepsles; dit is voor sommige mensen een te grote stap. Het kan ook zijn dat je bepaalde klachten hebt waar je graag op individuele basis aandacht aan wil geven. Wellicht heb je vermoeidheidsklachten, adem- of stemklachten, slaapproblemen, fysieke klachten door verdriet, misschien wil je leren meer bij jezelf te blijven.

Kortom, wat de reden ook is waarom je kiest voor een privéles, er is niet veel wat niet mogelijk is.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een privéles bedragen € 40,00. 

 

Interesse?

Mocht  je in een privéles geïnteresseerd zijn, neem dan contact met mij op via het contactformulier, zodat we in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek de specifieke mogelijkheden voor jou door kunnen spreken.