Stiltedag op 29 oktober 2017

Op zondag 29 oktober 2017 vindt de landelijke Dag van de Stilte plaats. Op deze dag organiseren wij een stiltedag op een mooie lokatie in Nationaal Park de Meinweg in Midden-Limburg.

 

Waarom een stiltedag?

In ons drukke leven vinden wij het vaak moeilijk om stilte en rust te vinden en bij ons zelf te komen. Tijdens deze stiltedag heb je de kans om te voelen hoe het is om echt stil te zijn. Je krijgt de kans om je aandacht naar binnen te richten en om te voelen wat er is en wat je nodig hebt.  

 

Tijdens deze stiltedagen word je door de verschillende activiteiten uitgenodigd om je eigen innerlijke stem weer te horen. Je gaat terug naar je kern en je krijgt de mogelijkheid om te luisteren naar jezelf. Even pas op de plaats maken en afstand nemen van de waan van de dag. 

Programma

Vanaf 9.00 uur ben je welkom en om 9.30 uur starten we met het programma.

Tijdens de stiltedag doen wij een aantal activiteiten in volledige stilte. Er zullen lichte yoga-oefeningen worden aangeboden, meditatiesessies, een klankschalenconcert en we zullen gezamenlijk in stilte door de natuur wandelen. Ook de lunch gebruiken we in stilte.

Rond 17.00 uur sluiten we weer af en kan er weer gesproken worden.

 

De lokatie

De stiltedag vindt plaats in het Boshotel Vlodrop gelegen aan de Boslaan 1 in Vlodrop. Dit hotel ligt midden in de mooie natuur van Nationaal Park De Meinweg en is een uitstekende lokatie om rust te ervaren. 

 

.
.

De begeleiders

De stiltedag wordt begeleid door Marlie Laveaux en Fer Nordhausen.

Marlie is Dru-yoga-docente en counselor. Fer is werkzaam in het bedrijfsleven en geeft daarnaast Reiki-behandelingen en klankschaalconcerten.

Wat moet je zelf meenemen?

In de zaal waar wij verblijven is vloerbedekking. Voor de meditaties, de yoga en het klankschalen-concert kun je naar wens eigen spullen meenemen (b.v badlaken en/of yogamatje, dekentje, kussen voor onder je hoofd, meditatiekussen of -bankje).

Voor de yoga-oefeningen is geen speciale kleding nodig. Zorg wel voor gemakkelijk zittende kleding. 

Voor de boswandeling verdient het aanbeveling om schoenen en kleding mee te nemen die afgestemd is op het weer die dag.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze stiltedag bedragen € 65,00. De dag is geheel verzorgd. Naast een lunch zorgen wij ook voor koffie en thee gedurende de hele dag. 

Aanmelding

Via onderstaand contactformulier kun je je aanmelden voor de stiltedag.  Omdat het aantal plaatsen beperkt is, ontvang je na je aanmelding van ons een bericht of je boeking is gehonoreerd. Daarna kun je het verschuldigde bedrag overmaken. De reservering is pas definitief als het verschuldigde bedrag is overgemaakt.

 

Door de boeking verklaar je je akkoord met de annuleringsvoorwaarden. 

Betaling en annulering

Het verschuldigde bedrag kunt je overmaken op rekeningnummer NL63 ASNB 0932042473 t.n.v. F.W. Nordhausen o.v.v. "Stiltedag". 

Je kunt kosteloos annuleren tot 4 weken vóór de aanvang. Bij annulering tussen 1 en 4 weken vóór aanvang ontvang je 50% van het betaalde bedrag terug. Bij annulering binnen 1 week vóór aanvang vindt er geen restitutie plaats. Je mag dan wel iemand anders jouw plaats laten innemen.

Aanmeldingsformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.